Kıdemli BAŞKAN YARDIMCISI Profili

Mark Brazeal

Kıdemli başkan Yardımcısı ve Baş Hukuk Danışmanı

Mark Brazeal, SanDisk'e 2014 yılının Aralık ayında, kıdemli başkan yardımcısı ve fikri mülkiyet (IP) lisanslama baş hukuk danışmanı olarak katılmıştır. Kendisi, SanDisk'in fikri mülkiyet (IP) portföyünün ve lisanslarının yanı sıra ticari anlaşmalar, birleşme ve satın alma işlemleri, dava takipleri, kurumsal güvenlik yasası ve yönetimi dahil olmak üzere diğer hukuki alanlardan sorumludur. Daha önce 14 yılını Broadcom'da çeşitli fikri mülkiyet konuları ve dava takipleri gibi sorumluluklar üstlenerek, en son kıdemli başkan yardımcısı ve kıdemli genel danışman yardımcısı pozisyonlarında geçirmiştir. Broadcom öncesinde Palo Alto, California'daki Wilson Sonsini Goodrich & Rosati, Tokyo, Japonya'daki Yuasa and Hara ve Washington DC'deki Howrey & Simon hukuk firmalarında fikri mülkiyet lisanslama ve dava takibi konularına odaklandı. Hukuk ihtisasının yanı sıra, Amerikan Yönetimi dalındaki lisans derecesini University of Virginia'da tamamladı. Hukuk lisans derecesini Amerikan Hükümeti'nden Virginia Üniversitesi'nde aldı.